Behöver ni rekrytera medarbetare som "matchar" er verksamhet?
 

Behöver ni rekrytera medarbetare som "matchar" er verksamhet?

Vi har alla anställt medarbetare som inte lever upp till förväntningarna. De hade rätt erfarenhet, rätta kvalifikationer, goda referenser och bra resultat på intervjun, men i slutändan levererar de inte. Kanske sa de upp sig snabbt, lämnade dig med kostnaden för rekrytering, eller värre, fortfarande hänger kvar och kostar dig dagligen i förlorad produktivitet och låg teammoral.

Anställda som "passar" din företagskultur samt "passar" den befattning de är anställda för, är mer engagerade och mer sannolikt stannar de kvar. Genom att mäta "matchningsgraden" för en kandidat ges sannolikheten om den nyanställde är trolig att fungera i din organisation, hjälper dig att undvika onödiga kostnader för rekrytering och ökar företagets resultat.

Personbedömningsverktyg från Thomas kan hjälpa dig att korrekt förutsäga huruvida en kandidat är en bra "matchning" för ditt företag.

Våra verktyg kan hjälpa dig att identifiera de beteendemässiga kraven för jobbet du rekryterar för och matcha denna med rätt kandidater, som ger dina rekryteringsbeslut en större grad av säkerhet. 


Ring oss på 08-505 340 00 eller e-mail hq@slgint.com för att diskutera hur Thomas verktyg kan hjälpa dig att ge effektiv och bestående utbildning och utveckling som ger maximal effekt.
 
Matcha rätt kandidater till rätt befattning. läs mer 
 
Förstå er företagskultur och hur kandidater passar in i ert team. läs mer 
 
Mäter kapacitet och förmåga. läs mer
 
 
“Recruiting incurs significant costs. We want the right person.”

Bronwen Philpott, Monarch Airlines läs mer
 Jumar use Thomas PPA and Job Profiling to ensure the 'right' people are employed. läs mer

 
Mark Howard
 
Hör hur fst rekryterar och behåller framgångsrika medarbetare. visa film